a

Invizibil și eficient

Arta modernă pentru corectarea dinților

Un concept nou, ultramodern, ultracomod în tratamentul ortodontic, este aparatul invizibil pentru îndreptarea dinților.

Acest aparat, confecționat individual de laboratoare specializate din străinătate, este indicat în special în anomalii dentare ușoare și medii, in tratamente preprotetice, preimplante și este recomandat adulților cu o viață socială profesională și privată activă, cât și adolescenților.

Tratamentul cu acest tip de aparat este deosebit de elegant, comod, delicat, confecționarea lui constând dintr-o suită de șine ultratransparente, pe dinți invizibile, aplicate și îndepărtate de către pacient. Igienizarea este foarte ușoară, nu influențează vorbirea, se îndepărtează când se mănâncă.

invizibil si eficient2Corectarea dinților cu acest aparat este un tratament medical și estetic perfect.

În cazul în care sunteți interesați de un astfel de tratament, trebuie să vă adresați unui medic ortodont cu competență în aceste tipuri de tratamente. Având la bază examenele complementare, acesta va întocmi un plan de tratament specific care va fi trimis laboratoarelor specializate, iar in decurs de 4-5 săptămâni aparatul dvs. se va confecționa și expedia cabinetului respectiv. Aplicarea succesivă a șinelor, cât și durata de purtare vor fi indicate de către medic.

Cea mai frumoasă carte de vizita: un zâmbet minunat! Prietenos, deschis și convingător! Câteodată, pătrunzător! Mai ales: irezistibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *