a

Tehnica linguală cu aparatul ortodontic INCOGNITO

Aparatul INCOGNITO este un aparat ortodontic fix, indicat în toate tipurile de anomalii dento-maxilare, colat în spatele dinților.

Tehnica INCOGNITO se bazează pe personalizarea confecționării aparatului în laboratoare profesionale din Germania, pe baza unui model individualizat fiecărui caz în parte, cât și pe particularitățile tratamentului ortodontic optimizat, pentru a aduce maximul de funcționalitate, eficacitate și confort în raport cu cerințele specifice fiecărui pacient.

Am să enumăr câteva din avantajele acestui tip de aparat dentar și implicit de tehnică, față de aparatele convenționale fixe, avantaje care îl propulsează pe primul loc mondial în tehnica linguală:

1. Este INVIZIBIL, fiind aplicat în spatele dinților, din exterior nu se vede

2. Este FIDELIZAT, atât în confecționare cât și în aplicare, ceea ce îi propulsează eficiența

3. Este ANTIALERGIC, fiind confecționat din aliaj de aur, nu este alergic

4. Este COMOD, fiind extraplat cu curburi perfecte, este comod și se poate igieniza foarte ușor, fără dificultăți de vorbire

5. Este „ANTI-CARIE„, suprafața linguală pe care se aplică bracket-urile este mai rezistentă la cariile dentare decât cea vestibulară, datorită salivei, care curăță în permanență această suprafață

6. Avantaj PSIHOLOGIC, prin urmărirea evoluției tratamentului, pacientul observând schimbările pozitive ce se petrec la nivelul arcadei (în timpul tratamentului cu aparate dentare fixe convenționale, aplicate pe fețele vestibulare ale dinților, evoluția este „ascunsă” de brackets și arcuri).

Un zâmbet atrăgător îmbunătățește aspectul, crește încrederea și respectul de sine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *