Laserul chirurgical

Laserul chirurgical este o tehnologie “high-tech” pentru tratamente confortabile și precise.

În cadrul clinicii noastre din Cluj-Napoca, dispunem de aparate laser chirurgicale (Lase Dioda și YSGG WaterLase MD, de la firma Biolase USA), pentru țesut moale și țesut dur. De asemenea, clinica este dotată si cu aparate laser terapeutice (nechirurgicale) toate de ultima generatie. Cu ajutorul acestor aparatate laser, oferim pacientilor nostrii tratamente fara durere, cu vindecări rapide prin biostimularea producerii de colagen, tratamente de întreținere si profilactice.

Această tehnologie de ultimă oră oferă o mulțime de avantaje pentru pacienții cabinetului, printre care enumerăm un confort sporit, proceduri minim-invazive care evită provocarea durerii și sensibilitatea dentară, precum și recuperarea mai rapidă în urma intervențiilor chirurgicale.

 

Spre exemplu, laserul WaterLase înlocuiește instrumentele tradiționale (freze, bisturiu, turbină, etc), iar prin utilizarea pulverizării cu apă necesară pentru hidratarea dintelui, reduce durerea și disconfortul, eliminând riscul de contaminare încrucișată.

 

Versalitatea clinică de neegalat a laserului WaterLase, cu capacitatea de a trata ţesutul dur şi ţesutul moale, oferă rezultate fără egal în tratamentele stomatologice, ceea ce face ca nivelul de intervenție în cabinetul nostru să ajungă la cele mai înalte standarde de siguranță și de calitate.

Poza-Interior-Pagina-Chirurgie-laser-Arial-Dent-4.webp

Enumerăm câteva dintre beneficiile acestor proceduri:

Pentru un consult profesionist, vă invităm cu drag să ne faceți o vizită la clinica din Cluj-Napoca.