În cadrul procedurilor de cosmetică dentară, albirea are rezultate spectaculoase. Pentru a vă bucura cât mai mult timp de dinții dumneavoastră curați, vă recomadăm să renunțați la fumat, să evitați consumul de  lichide și mâncăruri ce conțin coloranți și să nu uitați de vizitele periodice de igienizare care sunt obligatorii pentru a vă putea păstra albul natural al dinților.

Culoarea obținută în cabinet se stabilizează dupa câteva zile, timp în care dinții se albesc în continuare.
Albirea  dinților nu este permanentă, după o perioadă de 6-24 luni trebuie repetată această procedură, fiind variabilă în funcție de obiceiurile  fiecărui pacient (fumat, consum de cafea, ceai și vin roșu, coloranți alimentari). 

Trebuie să folositi o pastă de dinți cu fluor pentru dinții sensibili. Puteți folosi după aceea pastă de dinți cu efect de albire pentru a vă menține cât mai mult tip rezultatul obținut în cabinet.
După tratamentul de albire a dinților este posibil ca obturațiile coronare (plombele) și lucrarile protetice să nu mai corespundă din punct de vedere al culorii, zona frontală fiind de importanță majoră în cosmetica dentara. Din acest motiv vă recomandăm să faceți albirea dinților înainte de a se pune obturații sau lucrări definitive.

Pentru a vă păstra dantura curată și sănătoasă, puteți apela la remediile naturale adică fructe și legume, cum sunt merele și morcovii, deoarece acestea îndepartează resturile alimentare de pe suprafața dinților și măresc producerea de salivă (agentul de auto-curațare al dinților). Astfel sunt eliminate bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare.

Documentați-vă în continuare despre acest subiect:

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită la clinica din Cluj-Napoca pentru un consult profesionist.