Albiri dentare

Albirea dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare. În aceste condiţii nu este de mirare că albirea dinţilor este o procedură solicitată în special de persoanele supuse atenţiei ochiului public.

Gradul de albire a dintelui variază în funcţie de mai mulţi factori: tipul de pete, concentraţia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire acţionează pe dinte şi frecvenţa cu care tratamentul este repetat.

albirea dinților cluj napoca

Spre deosebire de tehnicile de albire dentară clasice, care presupun aplicarea de geluri în diverse concentrații, la clinica Arial Dent se utilizează tehnica albirii cu accelerator de albire și albirea cu laser. Aceste tehnici constau în activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastră, foarte intensă. Aceasta este prevăzută cu un sistem de filtrare avansată, ce asigură confortul deplin al pacienților și operarea la o temperatură mai joasă, reducând riscul apariției sensibilității dinților.

Albirea dinților prin intermediul tratamentul profesional realizat în clinica dentară este o modalitate simplă, dar de top, de a aduce culoarea dinților la albul natural și oferă protecție maximă a țesăturilor cavității bucale pe parcursul ședințelor și după. Această tehnică poate da rezultate chiar și în cazul în care colorația dinților este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclină spre exemplu).

Rezultatele folosirii lămpii cu accelerator de albire și al albirii cu laser sunt spectaculoase chiar după prima ședință, efectul de deschidere mergând până la cateva nuanțe. Terapia se desfașoară în maxim 3 ședințe, cu o durată de 6-12 minute / ședintă. În urma unei albiri dentare realizate corect în clinica stomatologică, de către medicul dentist, unde ședințele de albire sunt urmate de ședințe de fluorizare și desensibilizare, riscul afectării dentare este inexistent.

Efectele albirii obținute cu lampa de albire durează între 6 luni și 2 ani, în functie de igiena păstrată. Tratamentul presupune efectuarea numărului necesar de ședințe de albire până la obținerea efectului dorit. De asemenea, în prețul pachetului complet de albire (3 ședințe) este inclusă ședința de detartraj, airflow și periaj profesional.

Documentați-vă în continuare despre acest subiect:

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită la clinica din Cluj-Napoca pentru un consult profesionist.