Despre noi

Arial Dent – Clinică Stomatologică Cluj

Suntem un cabinet medical privat din Cluj Napoca, specializat în stomatologie generală, ortodonție și ortopedie dento-facială.

Clienții noștri beneficiază de cea mai avansată tehnologie, ce permite realizarea tratamentelor ortodontice, protetice și chirurgicale de ultimă generație. Folosim materiale de calitate superioară la orice serviciu medical prestat și respectăm standardele de sterilizare și igienă pentru siguranța pacienților.

clinică stomatologică cluj

Echipa medicală Arial Dent este formată din medici specialiști în stomatologie generală, ortodonție și ortopedie dento-facială. Aceștia vorbesc mai multe limbi străine (engleză, germană, franceză), astfel încât pot deservi cu succes și publicul internațional.

Într-o atmosferă liniștită și plăcută, în cadrul unui cabinet cochet, select, din cartierul Gheorgheni, asigurăm servicii medicale de înalt profesionalism și responsabilitate. Garanția calității activității noastre este determinată de experiența dobândită în decursul anilor.

Oferim o gamă specializată de servicii de profilaxie, estetică dentară, endodonție, protetică dentară, ortodonție și nu numai (extracții dentare, implanturi dentare, albire dentară, fațete dentare, detartraj, air-flow etc.).

În cadrul clinicii noastre din Cluj Napoca, avem 2 lasere chirurgicale (Lase Dioda și YSGG WaterLase MD, ambele de la Biolase USA), pentru țesut moale și țesut dur. De asemenea, clinica este dotată cu 2 aparate laser terapeutice, ce vindecă fără incizii și intervenții chirurgicale și reduce sângerarea țesuturilor dentare.

Această tehnologie de ultimă oră oferă o mulțime de avantaje pentru pacienții cabinetului, printre care enumerăm un confort sporit, proceduri minim-invazive care evită provocarea durerii și sensibilitatea dentară, precum și recuperarea mai rapidă în urma intervențiilor chirurgicale.

cabinet stomatologic cluj

Spre exemplu, laserul WaterLase înlocuiește instrumentele tradiționale (freze, bisturiu, turbină, etc), iar prin utilizarea pulverizării cu apă necesară pentru hidratarea dintelui, reduce durerea și disconfortul, eliminând riscul de contaminare încrucișată.

Versalitatea clinică de neegalat a laserului WaterLase, cu capacitatea de a trata ţesutul dur şi ţesutul moale, oferă rezultate fără egal în tratamentele stomatologice, ceea ce face ca nivelul de intervenție în cabinetul nostru să ajungă la cele mai înalte standarde de siguranță și de calitate.

Iată ce au de spus clienții Arial Dent despre serviciile noastre:

recenzie arial dent clinică stomatologică cluj 1
recenzie arial dent clinică stomatologică cluj 2
recenzie arial dent clinică stomatologică cluj 3

Pentru un consult profesionist, vă invităm cu drag să ne faceți o vizită la clinica din Cluj Napoca.